چای کوهی یا همان چای چوپان، گیاهی پایا، از نوع بوتهای است. همهی بخشهای گیاه مثل برگ، ساقه و گلهایِ این چایی قابل دم کردن هستند؛ آنها را با آب جوش دم کنید و چای کوهیِ گرم و خوش طعم را بنوشید و علاوه بر استفاده از خواصش در درمان و تأثیرش بر سلامتی، از چای کوهی خود لذت ببرید. چای کوهی در تقویت سیستم ایمنی بدن و رفع علایم سرماخوردگی بسیار مؤثر است. همچنین به دلیل خاصیت خلط آوریش برای کاهش علایم آسم و برونشیت توصیه میشود. این چایی سوزش و زخم معده را نیز درمان میکند. خاصیتِ آرامش بخشی این چایی در کاهش اضطراب مؤثر است و خوابی عمیقُ راحت را به شما هدیه میدهد. اگر به کافئین حساسیت دارید و با آن دچار تپش قلب و… میشوید، برای رفع خستگی، این چایی را بنوشید چراکه بدونِ کافئین، انرژی شما را بالا می برد.
طرز تهیه دمنوش چای کوهی:
روش تهیهی دمنوش چای کوهی به این صورت است که در حدود چند سانتی متر از ساقه ی تازهی این گیاه را به همراه گل و برگهایش با آب جوش، به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه دم کنید. اگر از برگهایِ خشک این گیاه استفاده میکنید، حدود ۲ قاشق غذاخوری از برگهایِ خشکش را در ۱.۵ فنجان آب جوش ریخته و اجازه دهید با دری بسته، ۵ الی ۱۰ دقیقه دم بکشد. چایی را از صافی بگذرانید، به آن شیر، عسل یا لیموترش بیافزایید و میل کنید.
به دو مورد از خواص این چای:
- خاصیت آنتی اکسیدانی چای کوهی در حد چای سبز است: بر اساس نتایج آزمایشگاهیِ محققان در سال ۲۰۱۱، در چای کوهی آنتی اکسیدانهایِ مفید و خاصیتهایِ ضد تشنج و ضد میکروبی کشف شده است.
- کاهش اضطراب و هدیهی خوابی عمیق به شما: این چایی به دلیل دارا بودنِ ترکیب شیمیایی از متابولیتهایِ (پینن)، با نامهایِ (میرتنول) و (وربنول)، خواصِ آرامش بخشی و تسکین دهندگی دارد و از گذشتههای دور تا کنون به این منظورها مورد استفاده قرار میگرفته است.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.