پودر انبه که به آن آمچور نیز گفته میشود، پودر میوهای است که از انبه سبز نارس خشک شده تهیه میشود و به عنوان ادویه مرکبات استفاده میشود. پودر انبه به دورنگ موجود میباشد، یا رنگ تقریبا خاکی رنگ و یا رنگ زرد که نسبت به فراوری آن رنگش متغیر میباشد، همچنین پودر انبه به غذاها طعم ترشی میبخشد. پودر انبه بیشتر در هند تولید میشود و برای طعم دادن به غذاها و افزودن فواید غذایی میوه تازه انبه خارج از فصل استفاده میشود.
فواید پودر انبه
این محصول ادویهای با طبع خنک کننده است و برای جلوگیری از گرمازدگی بسیار مفید است. همچنین فواید دیگری نیز دارد: ویتامین C موجود در آن به بدن کمک میکند تا آهن را بهتر جذب کند و بنابراین درمانی برای کم خونی است. روده را تمیز میکند و برای عفونت های معده مفید است. این ادویه به تقویت حافظه کمک میکند. هضم را بهبود میبخشد و تحرکات روده را تقویت میکند. انبه حاوی فنل است. ترکیبات فنلی آنتی اکسیدان های قدرتمندی هستند که خاصیت ضد سرطانی دارند. همچنین برای درمان یبوست نیز بسیار مفید است.
- به حفظ سلامت قلب کمک میکند: به حفظ سلامت قلب کمک میکند. مشخص شده است، که این ادویه به عنوان بازدارندهای برای نارسایی های قلبی عمل میکند.
- سم زدایی: این ادویه منبع غنی ویتامین A ، C ، D ، B6 و بتا کاروتن ها است و به دفع سموم از بدن، و درمان کم خونی کمک میکند. پودر انبه همچنین برای درمان عفونت های دستگاه ادراری در دوران بارداری مفید است..
- فشار خون و دیابت را کنترل میکند: به پایین نگه داشتن سطح چربی خون کمک میکند. پتاسیم موجود در پودر انبه تنظیم خون را تضمین میکند. از آنجا که دیابت بارداری تهدیدی واقعی برای زنان باردار است، مصرف این ادویه به عنوان بخشی از رژیم غذایی منظم آنها میتواند از این امر جلوگیری کند.
- بینایی را بهبود میبخشد: مصرف منظم این ادویه همچنین به بهبود بینایی و به تأخیر انداختن مشکلات مربوط به سن، مانند آب مروارید کمک میکند.
- اثر ضد پیری: پودر انبه برای پوست و مو بسیار مفید است. این ادویه خاصیت ضد پیری دارد که پوست شما را نرم و لطیف خواهد کرد.
- متابولیسم بدن را تقویت میکند: خواص آنتی اکسیدانی موجود در پودر انبه با افزایش متابولیسم به کاهش وزن کمک میکند. برای خانم هایی که در حین بارداری احساس خستگی میکنند، مصرف پودر انبه در وعده ظهر میتواند بسیار اثربخش باشد.
موارد مصرف پودر انبه در آشپزی
این ادویه از انبه نارس خشک بدست میآید و طعم میوهای و ترشی به غذا میدهد. از پودر انبه اغلب در غذاهای هندی و آسیایی به عنوان جایگزین لیمو استفاده میشود. این ادویه با افزودن ترشی و شیرینی به سس ها و کاری طعم دار طعم بی نظیری به آنها میبخشد. طعم شیرین و ترشی دارد. برای داشتن عطر و طعم شیرین تر، از سس گوجه فرنگی یا سس ادویه جات استفاده کنید. همچنین، از پودر انبه در طبخ انواع غذاهای سبزیجاتی و افزودن به سیب زمینی سرخ کرده برای خوش ظعم کردن هر چه بیشتر آن نیز استفاده میشود.
پودر انبه یک طعم دهنده غالب است، که از آن برای افزودن عطر و طعم میوه ای ترش استفاده میشود. از این ادویه برای طعم دادن به سمبوسه، خورشت و سوپ، سالاد میوه و شیرینی، کاری، چیتنی، ترشی و دلال و برای نرم کردن گوشت، مرغ و ماهی استفاده میشود. این ادویه به عنوان ماده نرم کننده به گوشت و مرغ طعم دار شده، افزوده میشود.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.