نشاسته ذرت نوعی نشاسته است که طی فرایندی از دانههای ذرت گرفته میشود و مانند سایر نشاستهها عامل غلظت در غذاها و شیرینیهاست. این محصول معمولا در تهیه دسرهایی مثل پودینگ و کاسترد یا برای غلیظ کردن سوپها استفاده میشود؛ و به دلیل خنثی بودنش از لحاظ طعم و بو و رنگ در شیرینی پزی و کیک پزی و همچنین تزئینهایی که با فوندانت صورت میگیرد کاربرد ویژهای دارد. آرد ذرت و نشاسته ذرت دو محصول کاملا متفاوت هستند که هر یک در آشپزی و قنادی نقش مهمی ایفا میکنند . مراحل تهیه، ساختار، کاربرد و روش استفاده ازاین دو محصول با دیگری کاملا متفاوت است و اگر هر کدام را به جای دیگری استفاده کنید قطعا نتیجه غیر قابل استفاده خواهد شد.
نشاسته ذرت
تومان۲۰٬۰۰۰
توضیحات
توضیحات تکمیلی
وزن | نامعلوم |
---|---|
ابعاد | نامعلوم |
وزن |
۱ کیلو گرم, ۲۰۰ گرم, ۵۰۰ گرم, ۱۰۰ گرم |
نظرات (0)
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “نشاسته ذرت” لغو پاسخ
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.