از موارد مصرفی به خشک، میتوان به چای یا دمنوش به اشاره کرد. دمنوش به با طبع معتدل خود عملکرد بدن را بهبود میبخشد و اعصاب بدن را تقویت میکند. مصرف به خشک شده به آرامش افراد کمک شایانی میکند.
به سرشار از ویتامینهای A و B و C و همچنین قند و پپتین است. به رسیده، دارای طبع معتدل است، در حالی که دانه آن سرد و مرطوب است. خوردن به برای پاک سازی عفونتهای بدن بسیار مفید، گردش خون را بهبود میبخشد و برای درمان صرفه های خشک بسیار موثر است.
طرز تهیه دمنوش به یا چای به
دمنوش به: برای درست کردن دمنوش به، به خشک لازم است، ابتدا به را به قسمت های کوچکی تقسیم کرده تکه های به خرد شده را در قوری بریزید و آب جوش را به آن اضافه کنید، برای دم کشیدن بهتر میتوانید آن را روی شوفاژ بگذارید، به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم قرار داده تا اصطلاحا دم بکشد. پس از نوشیدن از خواص و طبع گرم آن بهرمند خواهید شد.
دمنوش به و سیب: مقداری از میوه خشک سیب و به خشک را خرد کرده یا به تکه های کوچک تر تقسیم کنید، تکه های سیب و به را در قوری ریخته و به آب آب جوش اضافه کنید، بگذارید ۲۰ دقیقه قوری با درب بسته روی حرارت غیر مستقیم قرار بگیرد، به خواست خود به آن عسل، هل، دارچین و… اضافه کنید و از دمنوش خود لذت ببرید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.