لیمو عمانی در عین سادگی و ظاهر خشن و تیره، اما خواصی مفید و شفابخش دارند، در کتابها و دستورالعملهای آشپزی سرزمین ما و بخشی از خاورمیانه لیمو عمانی شگفتانگیز و خوشطعمکننده پای ثابت طرز تهیه بسیاری از غذاها هستند، حتی چای و دمنوشهایی که گاهی بهترین مسکن هستند.
معمولاً لابهلای سبزی و گوشت خورشت خود را نشان میدهد و بخشی از ادویه و چربی غذا را به خود جذب میکند، به همین خاطر است که گفته میشود لیموعمانی یا لیمو امانی غذا را کنار بشقابتان بگذارید و آن را نخورید. اگر اخیراً به شما توصیه شده دمنوشی با آن تهیه کنید یا کنجکاو شدهاید که بدانید چرا داخل هر آشپزخانه ایرانی پیدا میشود.
طبع لیمو عمانی
طبع لیموعمانی سرد و خشک است، در پخت بسیاری از غذاهای سرزمین ما و خاورمیانه، دمنوشهای گیاهی و ادویهها مورداستفاده قرار میگیرد، سرشار از فلاونوئیدها، اسیدسیتریک، املاحی چون آهن، فسفر، اسیدآمینه، اسیدفولیک، ویتامینها بهویژه ویتامین C است. اولین خواص لیمو خشک را کاهش فشارخون و چربی خون میدانند؛ اما داستان به همینجا ختم نمیشود، در طب سنتی شرقی لیست بلندی از خواص لیموعمانی برای رفع نفخ شکم و مشکلات گوارشی، افزایش اشتها و دفع مواد صفراوی و غیره وجود دارد.
۲ فایده مهم لیمو عمانی:
خواص لیمو عمانی برای فشارخون
از بیماریهای قلبی جلوگیری میکند این ماده غذایی حاوی پتاسیم برای عضلات قلب بسیار عالی است، زیرا پمپاژ خون را تقویت و تنظیم میکند، همچنین باعث کاهش فشارخون و کاهش کلسترول میشود.
لیمو عمانی برای سیستم گوارش
سیستم هضم سالم را ارتقا میدهد، اسهال و سایر مشکلات معده را درمان کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. یک پاککننده طبیعی برای دستگاه گوارش بوده، یبوست را برطرف و اشتها را باز میکند. با تمیزکردن روده با درصد بالای ویتامین C و خواص ضدباکتری، باکتریهای مضر، مواد زائد و سایر سموم را از بدن خارج میکند و در نهایت بهعنوان یک آنتیبیوتیک طبیعی نیز کار میکند.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.